TIRATI TIRITI INAUGURA EL SEU PROPI BLOG

Benvinguts al nou blog del restaurant Tirati Tiriti. Pels que no ens coneixeu, farem una breu presentació: el Tirati Tiriti és un bar restaurant i pizzeria situat a la Plaça de la Vila número 6, a Tiana, molt a prop de Barcelona. Tenim un horari molt ampli de matí a nit i només fem festa els dilluns. A banda dels esmorzars i els aperitius, oferim tot tipus de plats i menjars casolans de la dieta mediterrània que podeu consultar al nostre menú, dins la mateixa web. També organitzem festes privades personalitzades i tot tipus d’esdeveniments en un entorn idíl·lic, tranquil, però alhora amb molt ambient.

Fa bastant temps que tenim la web perquè els usuaris pugueu contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte i consultar el menú i altres informacions. Ara, a més, hem decidit que des del Tiriti volem dir la nostra sobre alguns temes, i per això hem pensat en engegar aquest blog. En ell anirem publicant articles sobre temàtiques molt diverses, com poden ser notícies i tendències del món de la gastronomia, novetats que hi pugui haver al mateix Tiriti, informacions sobre la zona de Tiana, i fins i tot alguna recepta i consells de cuina perquè pugueu ser els vostres propis xefs.

Ens fa molta il·lusió poder mantenir el contacte amb els nostres clients i tots aquells que vulgueu llegir-nos, i esperem que sigui una experiència molt enriquidora per a tots. Anirem publicant contingut periòdicament i us avisarem per les nostres xarxes socials, que podeu començar a seguir si no ho esteu fent ja: el Facebook, l’Instagram, el Twitter, i el Google+. Per altra banda, si teniu alguna idea sobre temàtiques que creieu que haguem de tractar estarem encantats de sentir les vostres propostes.

Per ara ens acomiadem, però per poc temps. Molt aviat tindreu notícies nostres amb el primer article del blog. Fins ben aviat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *